Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Winterkoninkje in Bladel 5531 LP

Winterkoninkje

5531 LP Bladel
Vraagprijs € 209.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op een uitstekende locatie aan een rustige straat nabij het centrum van Bladel ligt dit fraaie bouwkavel van 436 m² met achtertuin op het zonnige zuid-westen waar u geheel naar eigen wens uw droomwoning kunt realiseren!

Informatie

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van 436 m² en is circa 11,5 meter breed en gemiddeld circa 38...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekende locatie aan een rustige straat nabij het centrum van Bladel ligt dit fraaie bouwkavel van 436 m² met achtertuin op het zonnige zuid-westen waar u geheel naar eigen wens uw droomwoning kunt realiseren!

Informatie

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van 436 m² en is circa 11,5 meter breed en gemiddeld circa 38 meter diep. U kunt uw droomhuis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden.

Bebouwingsmogelijkheden woning

In hoofdlijnen zijn in het bestemmingsplan “Locatie Kempenland, 1e herziening” onder artikel 3 Wonen de volgende bouwmogelijkheden opgenomen. Voor meer informatie over de exacte bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de Gemeente Bladel, tel. 0497-361636.

- Bestemming van het kavel is “Woondoeleinden 1”
- Bebouwingstypologie is “vrije bebouwing”
- Afstand van de hoofdbouw tot de zijdelingse perceelgrens mag aan 1 zijde niet minder dan 3 meter bedragen
- Goothoogte woning maximaal 7 meter
- (Nok)hoogte woning maximaal 10 meter

- Gezamenlijk oppervlakte aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen voor zover gesitueerd buiten het bouwvlak, mag niet meer bedragen dan 60 m²
- Goothoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen maximaal 3 meter
- (Nok)hoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen maximaal 5 meter

- Koper dient voor het aanvragen van een omgevingsvergunning een verkennend bodemonderzoek uit te laten voeren. Er is een saneringsverslag aanwezig waaruit blijkt dat de grond geschikt voor "wonen met siertuin". Dit verslag dateert echter uit 2007 en kan derhalve niet worden gebruikt voor de aanvraag van de omgevingsvergunning.

Wonen in Bladel

Bladel is een dorp gelegen in de gelijknamige gemeente in de bourgondische streek “De Kempen”. Bladel heeft een gezellig centrum met vele terrasjes en uitstekende horecagelegenheden. De winkelstraat in Bladel (Sniederslaan) heeft een uitgebreid en gevarieerd winkelaanbod. Verder beschikt het dorp over een actief verenigingsleven, alsmede diverse sportverenigingen, basisscholen en een middelbare school (Pius X-college).

Binnen circa 25 autominuten staat u vanuit Bladel midden in het centrum van Eindhoven. De op- en afrit van de snelweg A67 richting Eindhoven en Antwerpen ligt op enkele kilometers van het bouwkavel. Met het openbaar vervoer bent u in iets meer dan 3 kwartier op het station van Eindhoven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom!
Wij helpen u graag verder.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 209.000,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in centrum en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 436 m² Kadasteroppervlakte 436 m² Kadastrale gegevens Gemeente Bladel Sectie G Perceelnummer 5552 Oppervlakte 436 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Winterkoninkje, 5531 LP Bladel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.