Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Rosheuvel Kavel in Eersel 5521 PT

Rosheuvel kavel

5521 PT Eersel
Vraagprijs € 249.000,- v.o.n.
Te koop

Omschrijving

Op een fraaie locatie aan de Rosheuvel in Eersel ligt een riant bouwkavel van 692 m² met royale bebouwingsmogelijkheden.

Algemeen:


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van 692 m². U kunt uw droomhuis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden. Het...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een fraaie locatie aan de Rosheuvel in Eersel ligt een riant bouwkavel van 692 m² met royale bebouwingsmogelijkheden.

Algemeen:


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van 692 m². U kunt uw droomhuis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden. Het bestemmingsplan Rosheuvel bepaalt wat u op de aangeboden kavel mag bouwen.

Samenvatting bebouwingsmogelijkheden woning:

In hoofdlijnen zijn in het bestemmingsplan volgende bouwmogelijkheden opgenomen. Voor meer informatie over de exacte bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de Gemeente Eersel, tel. 0497-531300.

Hoofdgebouw:

- Bouwaanduiding is “vrijstaand”
- Goothoogte woning maximaal 5 meter.
- Bouwhoogte woning maximaal 9 meter.
- Afstand tot voorperceelgrens minimaal 3 meter.
- Afstand tot de bestemmingsgrens minimaal 3 meter.

Aan/- en bijgebouwen:

- Bebouwingspercentage maximaal 40%.
- Oppervlakte aan bijgebouwen maximaal 100 m² (binnen gearceerd gebied).
- Minimaal 3 meter achter voorgevellijn hoofdgebouw.
- Goothoogte tegen perceelgrens maximaal 3 meter.
- Bouwhoogte maximaal 6 meter.

Ligging:

Deze ligging biedt voldoende aanknopingspunten voor een aantrekkelijke woonlocatie: enerzijds gelegen nabij de historische kern van Eersel met al haar voorzieningen, anderzijds rustig gelegen nabij de bossen en weiden van het buitengebied. De stedenbouwkundige vormgeving van plan Rosheuvel is daar op afgestemd: de aan de westzijde van het plan gelegen boscomplexen worden via groenzones als het ware in het plan doorgetrokken.
Ook vanuit de bestaande weg de Rosheuvel wordt een groene verbinding naar het buitengebied aan de Boksheidsedijk aangelegd. Geen wonder dus dat de bouwmogelijkheden en de beeldkwaliteit van dit woongebied worden afgestemd op de situering van de locatie: het woongebied Rosheuvel gaat de afronding vormen van de kom en de overgang naar het buitengebied.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 249.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 692 m² Kadasteroppervlakte 692 m² Kadastrale gegevens Gemeente Eersel Sectie M Perceelnummer 2408 Oppervlakte 692 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Rosheuvel kavel, 5521 PT Eersel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.