Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Kasteellaan in Hapert 5527 BL

Kasteellaan

5527 BL Hapert
Vraagprijs € 165.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes van Hapert gelegen, uniek bouwkavel van circa 350 m² voor het bouwen van uw droomhuis! Het kavel ligt op loopafstand van het centrum en bovendien op een zeer rustige locatie direct aan het schitterende park.

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van circa 350 m² en is ruim 25 meter diep en gemiddeld zo’n 13 meter...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op één van de mooiste plekjes van Hapert gelegen, uniek bouwkavel van circa 350 m² voor het bouwen van uw droomhuis! Het kavel ligt op loopafstand van het centrum en bovendien op een zeer rustige locatie direct aan het schitterende park.

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van circa 350 m² en is ruim 25 meter diep en gemiddeld zo’n 13 meter breed. U kunt uw droomhuis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden.

Op het perceel staat nog een in spouwmuren gebouwde berging. Deze is voorzien van tegelvloer, dubbele openslaande deuren en via een steektrap bereikbare bergzolder. De achterzijde van deze berging, zijnde de achtergevel van de garage van de woning aan de Nieuwstraat 10, is de achtergrens van het bouwperceel.

Aan de berging is een overkapping aangebouwd. Zowel de berging als overkapping zijn gedekt met asbestverdachte golfplaten.

Verder treft u op het perceel diverse volwassen bomen, beplanting, gazon en een houten tuinhuis aan. De achterzijde van het kavel is georiënteerd op het zuidoosten.

? Gas, water en elektra zijn reeds op het perceel aanwezig.
? Splitsing van het kadastraal perceel wordt in opdracht van verkoper en voor rekening van verkoper uitgevoerd.
? Koper dient voor het aanvragen van een omgevingsvergunning een verkennend bodemonderzoek uit te laten voeren.

Bebouwingsmogelijkheden woning

In hoofdlijnen zijn in het bestemmingsplan “Hapert 2010” onder artikel 3 Wonen de volgende bouwmogelijkheden opgenomen. Voor meer informatie over de exacte bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de Gemeente Bladel, tel. 0497-361636.

? Bestemming van het kavel is “Woondoeleinden 1”
? Nieuwbouw mogelijk in halfopen bebouwing (“bebouwing in overwegend halfvrijstaande en/of geschakelde hoofdgebouwen en incidenteel vrijstaande en aaneengebouwde (maximaal 3 aaneen)
hoofdgebouwen”)
? Afstand van de hoofdbouw tot de zijdelingse perceelgrenzen mag bij halfvrijstaande en/of geschakelde woningen
? aan één zijde niet minder bedragen dan 3 meter
? Goothoogte woning maximaal 5 meter
? (Nok)hoogte woning maximaal 8 meter
? Gezamenlijk oppervlakte aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen voor zover gesitueerd buiten het bouwvlak, mag niet meer bedragen dan 85 m²
? Goothoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen maximaal 3 meter
? (Nok)hoogte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen maximaal 5,5 meter

Wonen in Hapert

Onder de rook van Eindhoven ligt het gezellige dorp Hapert, wat deel uitmaakt van de Gemeente Bladel. Het is een dorp met een actief verenigingsleven met onder andere diverse sportverenigingen en een grote basisschool. Het centrum van het dorp heeft diverse winkel- en horecavoorzieningen, met onder andere 2 supermarkten, en biedt volop vermaak gedurende het jaar met de bekende jaarlijkse Kempen Carnavalsoptocht, de Koningsmarkt en historische Boerenmert.

Binnen circa 20 autominuten staat u vanuit Hapert midden in het centrum van Eindhoven. De op- en afrit van de snelweg A67 richting Eindhoven en Antwerpen ligt op enkele honderden meters van het bouwkavel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom!
Wij helpen u graag verder.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 165.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan park, aan rustige weg en vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 350 m² Kadasteroppervlakte 350 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeloon Sectie F Perceelnummer 63 Oppervlakte 350 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kasteellaan, 5527 BL Hapert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.