Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Wijer in Hapert 5527 EA

De Wijer

5527 EA Hapert
Vraagprijs € 239.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op een fraaie locatie aan De Wijer in Hapert ligt een riant bouwkavel op een hoekperceel van 777 m² met royale bebouwingsmogelijkheden en een frontbreedte van 19 meter

Inruil van uw eigen woning is bespreekbaar!

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van circa 777 m² en is circa 19 meter breed en circa 40 meter diep. U kunt uw...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een fraaie locatie aan De Wijer in Hapert ligt een riant bouwkavel op een hoekperceel van 777 m² met royale bebouwingsmogelijkheden en een frontbreedte van 19 meter

Inruil van uw eigen woning is bespreekbaar!

Algemeen


Het kavel heeft een totaal oppervlakte van circa 777 m² en is circa 19 meter breed en circa 40 meter diep. U kunt uw droomhuis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden.

De Wijer is een fraaie doorgaande straat in Hapert met veel volwassen groen en gevarieerde bebouwing met vrijstaande woningen uit diverse bouwperioden. Aan de achterzijde grenst het perceel aan de recent gebouwde woonwijk “Hapertse Weide” waar diverse type woningen zijn gebouwd zoals vrijstaande woningen, 2-onder-1-kap woningen en rijtjeswoningen.

Samenvatting bebouwingsmogelijkheden woning

In hoofdlijnen zijn in het bestemmingsplan “De Wijer – De Kuil Hapert” onder artikel 6 “Wonen – 1” de volgende bouwmogelijkheden opgenomen. Voor meer informatie over de exacte bouwmogelijkheden verwijzen wij u graag naar de Gemeente Bladel, tel. 0497-361636.

- Bestemming van het kavel is “Wonen - 1”
- Bouwaanduiding is “vrijstaand”
- Goothoogte woning maximaal 6 meter.
- Bouwhoogte woning maximaal 10 meter.
- Minimale afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt niet minder dan 3 meter. Deze minimale afstand mag worden overschreden in de vorm van een erker, balkon of luifel mits wordt voldaan aan een aantal voorwaarden.
- De voorgevel moet worden gesitueerd in de voorgevelrooilijn, dan wel op een afstand van maximaal 3 meter daarachter.
- Er geldt geen maximale inhoud voor de woningen.

Bebouwingsmogelijkheden aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen:

- Goothoogte bijgebouw maximaal 3 meter.
- Bouwhoogte bijgebouw maximaal 5,5 meter.
- Bouwhoogte van een overkapping maximaal 3 meter.
- Bebouwing is mogelijk zowel binnen alsook buiten het bouwvlak.
- Minimale afstand achter de voorgevelrooilijn bedraagt 3 meter voor aan- en uitbouwen bijgebouwen.
- Maximale gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen voor zover gesitueerd buiten het bouwvlak bedraagt 85 m².
- Eén der zijstroken dient vrij van aan- en uitbouwen en bijgebouwen te blijven voor tenminste 3 meter tot de zijdelingse perceelgrens en tot de lijn evenwijdig aan en op een afstand van 3 meter achter de achtergevelrooilijn.

Meer informatie aangaande de bouwmogelijkheden kunt u vinden in het bestemmingsplan op de website van de Gemeente Bladel (www.bladel.nl) en/of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wonen in Hapert

Onder de rook van Eindhoven ligt het gezellige dorp Hapert, wat deel uitmaakt van de Gemeente Bladel. Het is een dorp met een actief verenigingsleven met onder andere diverse sportverenigingen en een grote basisschool. Het centrum van het dorp heeft diverse winkel- en horecavoorzieningen, met onder andere 2 supermarkten, en biedt volop vermaak gedurende het jaar met de bekende jaarlijkse Kempen Carnavalsoptocht, de Koningsmarkt en Boerenmert.
Binnen circa 20 autominuten staat u vanuit Hapert midden in het centrum van Eindhoven. De op- en afrit van de snelweg A67 richting Eindhoven en Antwerpen ligt op enkele honderden meters van het bouwkavel.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom!
Wij helpen u graag verder.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 239.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 777 m² Kadasteroppervlakte 777 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeloon Sectie C Perceelnummer 6047 Oppervlakte 777 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar De Wijer, 5527 EA Hapert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.