Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
De Vliegert 18 in Hapert 5527 HV

De Vliegert 18

5527 HV Hapert
Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op een perceel van 3.148 m², direct aan natuurpark De Groote Beerze gelegen, treft u deze vrijstaande villa aan. Met recht mag de locatie van deze villa de mooiste plek van het dorp genoemd worden! De woning is omgeven door een werkelijk schitterende parkachtige tuin met vrijstaande garage! Met genoegen laten wij u dit prachtig geheel zien!

U moet hier daadwerkelijk een keer
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1976 Woonoppervlakte 280 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Gedeeld door vrienden en familie van de verkoper

Wat maakt De Vliegert 18 zo speciaal? Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Wij hebben 18 jaar lang genoten van de De Vliegert 18, Hapert. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer en in de tuinkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er prachtig licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner

werkelijk schitterende tuinkamer

1
Profiel plaatje

aparte achterom aan rechterzijde van het huis mogelijk

1
Profiel plaatje

huis voor meerdere doeleinden (praktijk, kantoor, mantelzorg) te gebruiken

1
Profiel plaatje

Omschrijving

English translation below
Op een perceel van 3.148 m², direct aan natuurpark De Groote Beerze gelegen, treft u deze vrijstaande villa aan. Met recht mag de locatie van deze villa de mooiste plek van het dorp genoemd worden! De woning is omgeven door een werkelijk schitterende parkachtige tuin met vrijstaande garage! Met genoegen laten wij u dit prachtig geheel zien!

U moet hier daadwerkelijk een keer rondgelopen hebben om te ervaren hoe geweldig het is om hier te wonen! Vanaf het verhoogd terras waant u zich hier werkelijk in een prachtig park!

Begane grond


U betreedt de woning in de ruime entreehal met een tegelvloer, garderobehoek en meterkast met uitgebreide inrichting (voorzien van 11 groepen, krachtstroom en 3 aardlekschakelaars). Aan de hal ligt het geheel betegeld toilet met wandcloset en fonteintje.

De L-vormige woonkamer is eveneens afgewerkt met een tegelvloer en heeft spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met sierlijst. De diverse ramen in de woonkamer geven een mooi zicht over de straat en in de tuin. Bovendien loopt u vanuit de kamer via een grote open doorgang zo de uitbouw in, welke een bijzonder fraai uitzicht in de tuin geeft. Hier kunt u zowel in het voor- als najaar al optimaal genieten van de tuin, welke vanuit hier via dubbele openslaande deuren bereikbaar is.

De dichte keuken ligt ook aan de achterzijde van de woning en geeft net als de woonkamer een mooi zicht in de achtertuin. Ook de keuken beschikt over dubbele openslaande tuindeuren. De keuken is afgewerkt met een tegelvloer met spachtelputz wanden en een stucwerk plafond met sierlijst. Verder is de keuken uitgerust met een hoekopstelling met granieten aanrechtblad en een inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasmachine. De keuken geeft toegang tot de manshoge kelder.

Via een gedeeltelijk betegeld portaal met achterdeur naar de tuin is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken is de verbinding tussen het kantoor en de tuinkamer en is uitgevoerd met een leisteen tegelvloer met vloerverwarming. In de bijkeuken hangt een uitstortgootsteen, handig voor bij de wasapparatuur die hier geplaatst kunnen worden. Hier tevens het 2e, geheel betegelde toilet met wandcloset. De bijkeuken heeft ook een deur naar buiten, naar een aangebouwd, overdekt zitje, bijvoorbeeld ook bruikbaar als fietsenstalling. Deze kan eenvoudig als directe toegang tot het aanwezige kantoor gebruikt worden.

Deze extra kamer op de begane grond wordt momenteel gebruikt als kantoor ruimte, maar ook geschikt als slaapkamer of ideaal als speelkamer voor de kinderen. Ook deze kamer bevat een leisteen tegelvloer met vloerverwarming met spachtelputz wanden en een stucwerk plafond. Er zijn aansluitingen voor telefoon en internet aanwezig, net als een vaste inbouwkast.

De grote aangebouwde tuinkamer kan eigenlijk ook voor diverse doeleinden gebruikt worden. Deze multifunctionele ruimte is ook perfect voor kantoor aan huis, mantelzorgwoning of bruikbaar als 2e woonkamer en biedt bovendien ook een mooi zicht in de tuin. Hier ligt ook een leisteen tegelvloer met vloerverwarming. Er is een tv-aansluiting, gasaansluiting en deze ruimte beschikt over een 2e keuken. Deze is voorzien van diverse onder- en bovenkastjes met een gootsteen, koelkast, afzuigkap, elektragroepenkast en vloerverwarmingunit.
?
Eerste verdieping

Ruime overloop met toegang tot de 5 slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1 ligt aan de rechter voorzijde van het huis en is afgewerkt met een laminaatvloer, metselwerk wanden en een stucwerk plafond. Deze kamer heeft een wastafel en bergkast onder de schuinte van het dak.

De 2e slaapkamer ligt aan de rechter achterzijde en heeft eenzelfde uitvoering. Een dakvenster zorgt hier voor de lichtinval en in de slaapkamer treft u de vaste trapopgang naar de 2e verdieping aan.

Slaapkamer 3 ligt ook aan de achterzijde van de woning en deze kamer bevat vloerbedekking met stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Hier is een kunststof dakkapel geplaatst.

De 4e slaapkamer ligt aan de linker achterzijde. Ook hier hangt een wastafel en deze kamer heeft een 3-deurs, vaste schuifwandkast. In de dakschuinte is een dakvenster aangebracht.

Slaapkamer 5 aan de voorzijde betreft de ouderslaapkamer. Deze kamer is uitgevoerd met een laminaatvloer met stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Ook hier heeft u de nodige bergruimte onder de aanwezige kasten onder de dakschuinte.

De badkamer is net als de andere vertrekken op de 1e verdieping ruim van opzet. Deze geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een stoom-/douchecabine, vaste wastafel in een meubel en een 3e toilet. Een dakkapel maakt het geheel nog ruimtelijker.

Tweede verdieping

Middels een vaste trap bereikbare bergzolder (stahoog) in 3 delen. Hier zijn enkele dakvensters aangebracht en op de bergzolder hangen de c.v.-ketel en boiler. De zolder bevat 2 delen van 4.20 meter breed, welke de mogelijkheid bieden voor extra logeer-/slaapkamers.

Exterieur

Met beplanting en sierbestrating aangelegde voortuin met oprit voor het kantoor aan de rechterzijde van het huis. Aan de linkerzijde van de woning een oprijlaan naar de garage en de achtertuin. Deze oprijlaan is door middel van een elektrisch, op afstand bedienbaar smeedijzeren hekwerk afsluitbaar.

Werkelijk schitterende, parkachtig aangelegde achtertuin met veel volwassen groen, plantenborders en een groot gazon. Naast volop zon door de westelijke ligging biedt de tuin ook nog eens volledige privacy en waant u zich hier midden in de natuur! Door de bos- en parkachtige inrichting van de tuin is deze grotendeels onderhoudsvrij. Het verhoogd terras aan de villa geeft u niet alleen de mogelijkheid om optimaal te genieten van de zon, maar biedt een prachtig uitzicht naar de fraaie beplanting en monumentale eikenbomen op het terrein. Veel om over te schrijven, maar de foto’s zeggen genoeg!

Een dubbele poort aan de achterzijde op het perceel geeft u rechtstreeks toegang tot het natuurpark, wat direct aan de tuin grenst. In de tuin staan een vrijstaande berging met loopdeur en een houten tuinhuis met dubbele openslaande deuren en elektravoorziening. Er staan enkele tuinlantaarns en via een grondwaterput kan de tuin besproeid worden.

In 2000 gebouwde, vrijstaande en volledig geïsoleerde garage met een interne grootte van 6 bij 6 meter. De garage is bereikbaar via een loopdeur en 2 elektrische, op afstand bedienbare segmentdeuren en is voorzien van elektra. Een losse steektrap geeft toegang tot een grote bergzolder.

Achterop het perceel staat een open loods van 10 bij 7 meter grootte, opgebouwd uit stalen damwanden. De loods beschikt over verlichting en elektra en is ideaal voor het stallen van camper of caravan, aanhangerstalling of opslag. De loods wordt wel door eigenaar ter overname aangeboden. Indien kandidaten deze niet willen overnemen, wordt deze door eigenaar gedemonteerd en verwijderd.

Algemeen

- Bouwjaar 1976 (in 2000 volledig gerenoveerd)
- Inhoud woonhuis circa 1.030 m³
- Perceeloppervlakte 3.148 m²
- Het woonhuis is gedeeltelijk voorzien van dakisolatie, volledig van vloerisolatie en spouwmuurisolatie (in 2010 nageïsoleerd).
- Het woonhuis is voorzien van hardhouten kozijnen, grotendeels met isolerende beglazing (exclusief wc en voordeur). Het dakkapel aan de achterzijde bevat een kunststof kozijn met isolerende beglazing.
- Warm water en verwarming via een Nefit HR c.v.-ketel gekoppeld aan een Nefit boiler, bouwjaar 2000.
- Begane grond gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming (ter plaatse van portaal, bijkeuken, tuinkamer en kantoor).
- Buitenschilderwerk in 2018 uitgevoerd.
- Het betreft hier een ruime gezinswoning met totaal 5 slaapkamers.
- Mogelijkheid voor mantelzorg of kantoor aan huis!
- Prachtige, 100% privacy biedende tuin, met topligging op het westen en enkele fraaie monumentale eikenbomen.
- Aan de rand van het dorp, direct aan natuurpark De Groote Beerze gelegen. Het huis ligt op een prachtige, groene locatie met het centrum van het dorp op loopafstand. Op enkele minuten de aansluiting op de A67 richting Eindhoven en Antwerpen met perfecte verbinding naar ASML en High Tech Campus!
On a plot of 3.148 m², located directly on nature park De Groote Beerze, you will find this detached villa. The location of this villa may rightly be called the most beautiful place in the village! The property is surrounded by a truly beautiful park-like garden with detached garage! We are pleased to show you this beautiful whole!

You must have actually walked around once to experience how wonderful it is to live here! From the raised terrace you really feel like in a beautiful park!

Ground floor

You enter the house in the spacious entrance hall with a tiled floor, cloakroom corner and meter cupboard with extensive equipment (equipped with 11 groups, power current and 3 earth leakage switches). On the hall is the fully tiled toilet with wall closet and fountain.

The L-shaped living room is also finished with a tiled floor and has spachtelputz walls and a stucco ceiling with decorative frame. The various windows in the living room give a nice view over the street and in the garden. In addition, you can walk out of the room through a large open passage in the extension, which gives a particularly beautiful view in the garden. Here you can enjoy the garden in both spring and autumn, which can be reached from here through double doors.

The closed kitchen is also located at the rear of the house and gives, just like the living room, a nice view in the backyard. The kitchen also has double French doors. The kitchen is finished with a tiled floor with spachtelputz walls and a stucco ceiling with decorative frame. Furthermore, the kitchen is equipped with a corner unit with granite counter top and an induction hob, extractor, microwave, refrigerator and dishwasher. The kitchen gives access to the man-sized cellar.

Through a partially tiled portal with back door to the garden you can reach the utility room. The pantry is the connection between the office and the garden room and is equipped with a slate tiled floor with underfloor heating. In the pantry hangs a sink, convenient for the washing equipment that can be placed here. Here is also the 2nd, fully tiled toilet with wall closet. The utility room also has a door to the outside, to an attached, covered seating, for example also useful as a bicycle storage. This can easily be used as direct access to the available office.

This extra room on the ground floor is currently used as office space, but also suitable as a bedroom or ideal as a playroom for children. This room also contains a slate tiled floor with underfloor heating with spachtelputz walls and a stucco ceiling. There are connections for telephone and internet, just like a fixed built-in closet.

The large attached garden room can actually also be used for various purposes. This multifunctional space is also perfect for home office, informal care home or usable as a second living room and also offers a beautiful view in the garden. Here is also a slate tiled floor with underfloor heating. There is a TV connection, gas connection and this room has a second kitchen. This is equipped with various bottom and top cabinets with a sink, fridge, extractor hood, electrical distribution box and underfloor heating unit.


First floor

Spacious landing with access to the 5 bedrooms and the bathroom.

Bedroom 1 is located on the right front of the house and is finished with a laminate floor, masonry walls and a stucco ceiling. This room has a sink and storage cupboard under the slant of the roof.

The 2nd bedroom is located on the right rear and has the same version. A roof window provides the light and in the bedroom you will find the staircase to the second floor.

Bedroom 3 is also at the rear of the house and this room contains carpet with stucco walls and a stucco ceiling. A plastic dormer has been placed here.

The 4th bedroom is on the left rear. Also here is a sink and this room has a 3-door, fixed sliding wardrobe. A roof window has been installed in the roof pitch.

Bedroom 5 at the front concerns the master bedroom. This room is equipped with a laminate floor with stucco walls and a stucco ceiling. Here too, you have the necessary storage space under the existing cupboards under the roof pitch.

The bathroom, like the other rooms on the 1st floor, is spacious. This fully tiled bathroom is equipped with a bath with thermostat and hand shower, a steam / shower cabin, sink in a piece of furniture and a 3rd toilet. A dormer makes the whole even more spacious.

Second floor

Through a fixed staircase accessible mountain attic (standing room) in 3 parts. Some skylights have been installed here and the central heating boiler and boiler are suspended on the attic. The attic contains 2 parts of 4.20 meters wide, which offer the possibility for additional guest / bedrooms.

Exterior

With landscaping and ornamental paving laid out front yard with driveway for the office on the right side of the house. On the left side of the house a driveway to the garage and the backyard. This driveway is lockable by means of an electric, remotely controlled wrought iron fence.

Truly beautiful, park-like landscaped backyard with lots of mature greenery, plant borders and a large lawn. In addition to plenty of sunshine through the western location, the garden also offers complete privacy and you will feel right in the middle of nature! Because of the woody and park-like design of the garden, it is largely maintenance-free. The raised terrace at the villa not only gives you the opportunity to fully enjoy the sun, but offers a beautiful view to the beautiful plantation and monumental oak trees on the property. Much to write about, but the photos say enough!

A double gate at the rear on the plot gives you direct access to the nature park, which is directly adjacent to the garden. In the garden there is a detached storage room with wicket door and a wooden garden house with double doors and electric supply. There are some garden lanterns and the garden can be sprayed through a groundwater well.

Built in 2000, detached and fully insulated garage with an internal size of 6 by 6 meters. The garage is accessible via a wicket door and 2 electric remote-controlled segment doors and is equipped with electricity. A separate stairway gives access to a large storage attic.

Behind the plot there is an open shed of 10 by 7 meters, built from steel sheet piling. The shed has lighting and electricity and is ideal for storing a camper or caravan, trailer or storage. The warehouse is offered by owner for acquisition. If candidates do not want to take over these, the owner will dismantle and remove them.

General

- Year 1976 (completely renovated in 2000)
- Contents of the house approx. 1.030 m³
- Plot area 3.148 m²
- The house is partially covered with roof insulation, completely from floor insulation and cavity wall insulation (in 2010 only insulated).
- The house is equipped with hardwood frames, mostly with insulating glazing (excluding toilet and front door). The dormer at the rear contains a plastic frame with insulating glazing.
- Hot water and heating via a Nefit HR c.v. boiler connected to a Nefit boiler, built in 2000.
- Ground floor partially equipped with underfloor heating (at the site of the portal, pantry, garden room and office).
- Exterior painting done in 2018.
- This is a spacious family house with a total of 5 bedrooms.
- Possibility for informal care or home office!
- Beautiful, 100% privacy offering garden, with top location on the west and some beautiful monumental oak trees.
- On the outskirts of the village, located directly on nature park De Groote Beerze. The house is in a beautiful, green location with the center of the village within walking distance. In a few minutes the connection to the A67 towards Eindhoven and Antwerp with perfect connection to ASML and High Tech Campus!

Huidige eigenaar aan het woord

Wij hebben 18 jaar lang genoten van de De Vliegert 18, Hapert. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer en in de tuinkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er prachtig licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Hier hebben wij iedere zomer met de hele familie heerlijk kunnen genieten.

- De bewoner

Profielplaatje van De bewoner
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 795.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning villa Type woning vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Bouwjaar 1976 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg en landelijk gelegen Indeling Woonoppervlakte 280 m² Perceeloppervlakte 3148 m² Overige inpandige ruimte 7 m² Inhoud 1030 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Gedeeltelijk dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel, Gasboiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk C.V.-Ketel Nefit HR (Gas Combiketel uit 2000, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin, Zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 2860 m² (55.0 m bij 52.0 m) Ligging hoofdtuin West Achterom Ja Kwaliteit tuin fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 2 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra, Met vliering, Met elektrische deur Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Parkeeroppervlakte 36 m² (600 bij 600) Totaal aantal 1 Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeloon Sectie F Perceelnummer 1067 Oppervlakte 1090 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeloon Sectie F Perceelnummer 1919 Oppervlakte 2058 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de De Vliegert 18 het beste omschrijven.

werkelijk schitterende tuinkamer

1
Profiel plaatje

aparte achterom aan rechterzijde van het huis mogelijk

1
Profiel plaatje

huis voor meerdere doeleinden (praktijk, kantoor, mantelzorg) te gebruiken

1
Profiel plaatje

parkachtige tuin

1
Profiel plaatje

vanuit de tuin wandel je zo het natuurpark in

1
Profiel plaatje

rustige straat aan de rand van het dorp

1
Profiel plaatje
Route van naar De Vliegert 18, 5527 HV Hapert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.