Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Lakenvelder Kavel 1 in Hapert 5527 ES

Lakenvelder kavel 1

5527 ES Hapert
Vraagprijs € 139.000,- k.k.
Verkocht

Omschrijving

Op een prima locatie in de recent gerealiseerde woonwijk “Hapertse Weide” gelegen bouwperceel van circa 345 m² met achtertuin op het zonnige westen en riante bebouwingsmogelijkheden.

Informatie

Algemeen


Onder de rook van Eindhoven ligt het gezellige dorp Hapert, wat deel uitmaakt van de Gemeente Bladel. Het is een dorp met een actief...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een prima locatie in de recent gerealiseerde woonwijk “Hapertse Weide” gelegen bouwperceel van circa 345 m² met achtertuin op het zonnige westen en riante bebouwingsmogelijkheden.

Informatie

Algemeen


Onder de rook van Eindhoven ligt het gezellige dorp Hapert, wat deel uitmaakt van de Gemeente Bladel. Het is een dorp met een actief verenigingsleven met onder andere diverse sportverenigingen en een grote basisschool. Het centrum van het dorp heeft diverse winkel- en horecavoorzieningen, met onder andere 2 supermarkten, en biedt volop vermaak gedurende het jaar met de bekende jaarlijkse Kempen Carnavalsoptocht, de Koningsmarkt en Boerenmert.

Binnen circa 20 autominuten staat u vanuit Hapert midden in het centrum van Eindhoven. De op- en afrit van de snelweg A67 richting Eindhoven en Antwerpen ligt op enkele honderden meters van het bouwkavel.

Het kavel zelf is gelegen aan de rand van het nieuwbouw inbreidingsplan “De Hapertse Weide”, achter De Kuil. Het plan heeft een grote diversiteit aan onlangs gebouwde woningen. De bestaande woningen aan De Kuil, de straat die aan de achterzijde van het kavel gelegen is, zijn overwegend vrijstaande woningen.

Het bouwkavel ligt aan de Lakenvelder, één van de nieuwe straten in het aantrekkelijke plan wat onder andere is voorzien van diverse groenvoorzieningen. De achterzijde van het kavel is pal op het zonnige Zuiden georiënteerd en dus bent u altijd verzekerd van zon in uw achtertuin!

Indien u geïnteresseerd bent in het kavel kunt u uiteraard de vrijstaande woning geheel naar eigen wens (laten) ontwerpen en bouwen.

Bebouwingsmogelijkheden woning

De bouw van uw droomwoning dient natuurlijk wel te geschieden conform het vigerende bestemmingsplan. Hieronder vindt u een korte samenvatting van de bouwmogelijkheden.

Bebouwingsmogelijkheden woning:

- Bouwaanduiding: vrijstaande woningen, maximaal aantal 1
- Goothoogte woning maximaal 6 meter.
- Bouwhoogte woning maximaal 10 meter.
- Minimale afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt niet minder dan 3 meter.
  Deze minimale afstand mag worden overschreden in de vorm van een erker, balkon of luifel mits wordt voldaan aan een aantal voorwaarden.
- De voorgevel moet worden gesitueerd in de voorgevelrooilijn, dan wel op een afstand van maximaal 3 meter daarachter.
- Er geldt geen maximale inhoud voor de woningen.

Bebouwingsmogelijkheden aan- en uitbouwen, bijgebouwen en overkappingen:

- Goothoogte bijgebouw maximaal 3 meter.
- Bouwhoogte bijgebouw maximaal 5,5 meter.
- Bouwhoogte van een overkapping maximaal 3 meter.
- Bebouwing is mogelijk zowel binnen alsook buiten het bouwvlak.
- Minimale afstand achter de voorgevelrooilijn bedraagt 3 meter voor aan- en uitbouwen bijgebouwen.
- Maximale gezamenlijke oppervlakte van aan- en uitbouwen en bijgebouwen voor zover gesitueerd buiten het bouwvlak bedraagt 85 m².
- Eén der zijstroken dient vrij van aan- en uitbouwen en bijgebouwen te blijven voor tenminste 3 meter tot de zijdelingse perceelgrens en tot de lijn evenwijdig aan en op een afstand van 3 meter achter de achtergevelrooilijn.

Meer informatie aangaande de bouwmogelijkheden kunt u vinden in het bestemmingsplan op de website van de Gemeente Bladel (www.bladel.nl) en/of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom!
Wij helpen u graag verder.

Algemeen

- Koper dient zorg te dragen voor het aanleggen van nutsvoorzieningen en ophogen van het bouwkavel.
- De vermelde perceelsoppervlakte is indicatief. Splitsing van het kadastrale perceel wordt in opdracht en voor rekening van verkoper uitgevoerd.
- Verkennend bodemonderzoeksrapport is via ons kantoor op te vragen.
- Bestemmingsplaninformatie is bij deze brochure bijgevoegd.
- Wij adviseren u om uw (bouw)plannen vooraf te bespreken met de Gemeente Bladel.

Kortom: de ideale mogelijkheid voor het bouwen van uw droomwoning!
 
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 139.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 345 m² Kadasteroppervlakte 345 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hoogeloon Sectie C Perceelnummer 6021 Oppervlakte 345 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Lakenvelder kavel 1, 5527 ES Hapert

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.