Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Willibrordlaan in Hulsel 5096 BG

Willibrordlaan

5096 BG Hulsel
Vraagprijs € 202.500,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? In het gezellige Kempendorp Hulsel heeft u nu de kans dit te doen, op een prachtige locatie met vrij uitzicht over landerijen en bolle akkers. Het betreft hier een unieke bouwkavel met tuin op het zuiden.

Het kavel van 1020m2 is ruim opgezet en heeft veel te bieden. Met de landelijke bouwstijl die hier mogelijk is zal het wonen...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Altijd al uw droomhuis willen bouwen? In het gezellige Kempendorp Hulsel heeft u nu de kans dit te doen, op een prachtige locatie met vrij uitzicht over landerijen en bolle akkers. Het betreft hier een unieke bouwkavel met tuin op het zuiden.

Het kavel van 1020m2 is ruim opgezet en heeft veel te bieden. Met de landelijke bouwstijl die hier mogelijk is zal het wonen voor u hier straks een genot zijn. U kunt uw huis helemaal naar eigen idee (laten) ontwerpen. Zolang u zich bij het ontwerp maar houdt aan de regels en voorschriften die daarvoor gelden. Naast een vrijstaande woning is het bouwen van een bijgebouw tot 100 m2 ook mogelijk. En als de woning klaar is kunt u in uw achtertuin heerlijk genieten van het landelijke uitzicht op de achterliggende bolle akkers. De locatie biedt volop privacy.

Bebouwingsmogelijkheden woning:

- Goothoogte woning maximaal 6 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter

Bebouwingsmogelijkheden bijgebouw:

- Goothoogte bijgebouw maximaal 3 meter
- Nokhoogte maximaal 5,5 meter

Wonen in Hulsel

Hulsel ligt in de gemeente Reusel-De Mierden en is de kleinste kern binnen de gemeente. Het dorp ligt tussen de dorpen Lage Mierde, Reusel, Netersel en Bladel. De gemeente wordt omringd door de stedelijke gebieden Tilburg, Eindhoven en Turnhout. Aan het Dorpsplein van Hulsel is naast de kerk een multifunctioneel gebouw met daarin een basisschool en een eetcafé/zalencentrum. Er is ook een sportterrein. Hulsel heeft een actief verenigingsleven.

Natuur en landschap

Hulsel wordt omringd door landbouwgebieden, hier en daar zijn enkele perceeltjes naaldbos te vinden.
Ten westen van het dorpje stroomt de Raamsloop die bij Lage Mierde in de Reusel uitkomt. Ten noorden van Hulsel bevindt zich de Mispeleindse Heide, een vochtig heidegebied met de grote vennen Groot Goor, Flaes en Kleine Flaes, en ook enkele kleinere vennen. Dit gebied van meer dan 200 ha sluit naar het oosten aan bij de Neterselse Heide. De Mispeleindse Heide maakt deel uit van Landgoed de Utrecht. U kunt hier heerlijk wandelen en fietsen en van de natuur genieten.

Twijfelt u tussen een bestaande woning of zelf bouwen?

Hieronder nog even de voordelen van nieuwbouw voor u op een rij:
- Onderhoudsvriendelijk.
- U heeft de eerste jaren nauwelijks onderhoud en dus ook geen kosten aan uw woning. Tevens heeft u garantie op de materialen van uw woning.
- Duurzaam en energiezuinig. U kunt gebruik maken van de meest duurzame materialen voor
uw woning en energiebesparende technieken toepassen. Het dak, de gevels en de vloeren van een nieuwbouwwoning zijn veel beter geïsoleerd dan die in een bestaande woning. De
nieuwbouwwoningen die na 2011 zijn ontwikkeld voldoen minimaal aan het energiezuinige label A++. Hierdoor profiteert u van beduidend lagere energielasten, zeker in vergelijking met een bestaande woning (-25%).
- Subsidie op energiezuinige woning. Energiezuinige huizen zijn beter voor het milieu en goedkoper.
De overheid stimuleert het toepassen van energiezuinige en duurzame materialen middels allerlei regelingen. Denk hierbij aan subsidieregelingen voor zonnepanelen en isolatie.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom. Wij helpen u graag verder.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 202.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht Indeling Perceeloppervlakte 1020 m² Kadasteroppervlakte 1020 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Mierde Sectie K Perceelnummer 1432 Oppervlakte 1020 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Willibrordlaan, 5096 BG Hulsel

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.