Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Roobeemd Kavel 6 in Lage Mierde 5094 AD

Roobeemd kavel 6

5094 AD Lage Mierde
Koopsom € 109.000,- k.k.
Te koop

Omschrijving

Op een uitstekende locatie in een verkeersarme, kindvriendelijke woonomgeving zijn 6 fraaie bouwkavels gelegen. Twee kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning en 4 kavels voor de bouw van een 2-onder-1-kap woning.

De ideale kans om uw droomwoning te realiseren op een betaalbaar bouwkavel!

Informatie

Algemeen

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een uitstekende locatie in een verkeersarme, kindvriendelijke woonomgeving zijn 6 fraaie bouwkavels gelegen. Twee kavels zijn bestemd voor de bouw van een vrijstaande woning en 4 kavels voor de bouw van een 2-onder-1-kap woning.

De ideale kans om uw droomwoning te realiseren op een betaalbaar bouwkavel!

Informatie

Algemeen


Lage Mierde is een dorp gelegen in de Brabantse Kempen en is onderdeel van gemeente Reusel-de Mierden. Het dorp is gelegen aan de Provincialeweg N269 waardoor u binnen 20 autominuten in het centrum van Tilburg bent. De omgeving bestaat uit uitgestrekte landerijen en bos/natuurgebieden. Golfbaan “Midden-Brant”, Landgoed “De Utrecht” en de bekende herberg “In den Bockenreyder” zijn allen binnen enkele autominuten te bereiken.

De bouwkavels zijn gelegen in een kleinschalige woonwijk “De Hasselt” aan de rand van Lage Mierde met woningen gebouwd vanaf 2003. In deze wijk is een grote diversiteit aan woningen zichtbaar, waarbij tegenover deze bouwkavels alleen maar vrijstaande woningen zijn gebouwd. Aan de achterzijde is de weg van Lage Mierde naar Hooge Mierde gelegen, waarop overwegend vrijstaande woningen uit een eerdere bouwperiode staan.

De Roobeemd is een verkeersarme straat met diverse groen- en speelvoorzieningen. Het is daarmee een ideale woonomgeving voor gezinnen met jonge kinderen, maar ook voor mensen die graag rustig willen wonen. In de wijk is ook een gezondheidscentrum van huisarts en apotheek aanwezig.

Indien u geïnteresseerd bent in het kavel kunt u uiteraard de woning geheel naar eigen wens (laten) ontwerpen en bouwen.

Bebouwingsmogelijkheden woning

De bouw van uw droomwoning dient natuurlijk wel te geschieden conform het vigerende bestemmingsplan. Hieronder vindt u een korte samenvatting van de bouwmogelijkheden.

Bebouwingsmogelijkheden woning:

- Bouwaanduiding: open / halfopen, maximaal aantal wooneenheden 6
- Goothoogte woning maximaal 6 meter.
- Bouwhoogte woning maximaal 10 meter.
- Minimale afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt niet minder dan 3 meter (dit geldt bij vrijstaande woningen aan beide zijden en bij halfvrijstaande woningen aan 1 zijde).
- De voorgevel moet worden gesitueerd in de gevellijn, zoals aangegeven op de bestemmingsplankaart van maximaal 3 meter daarachter. De gevellijn mag worden overschreden in de vorm van een erker, balkon of luifel mits wordt voldaan aan een aantal voorwaarden.
- Bij vrijstaande en halfvrijstaande woningen is de maximale diepte 15 meter, waarbij de afstand tussen de achtergevel en de achterste perceelsgrens minimaal 6 meter dient te bedragen.

Bebouwingsmogelijkheden bijgebouwen en overkappingen:

- Goothoogte bijgebouw maximaal 3,2 meter.
- Bouwhoogte bijgebouw maximaal 5,5 meter.
- Bouwhoogte carport maximaal 3,2 meter.
- Bebouwingspercentage bijgebouwen, carport en overkappingen maximaal 50% van het perceel tot een maximum van 150 m².
- Minimale afstand achter de voorgevellijn bedraagt 3 meter.
- Bij vrijstaande hoofdgebouwen moet 1 zijstrook tot aan de achtergevelrooilijn van het hoofdgebouw vrij blijven van bebouwing.

Meer informatie aangaande de bouwmogelijkheden kunt u vinden verder in deze brochure of in het bestemmingsplan op www.ruimtelijkeplannen.nl.


Bent u nieuwsgierig geworden naar deze prachtige locatie of heeft u vragen? Kom dan gerust langs op ons kantoor in Bladel. U bent van harte welkom!
Wij helpen u graag verder.

Algemeen


- Koper dient zorg te dragen voor het aanleggen van nutsvoorzieningen.
- De vermelde perceelsoppervlakten zijn indicatief. Splitsing van het kadastrale perceel wordt in opdracht en voor rekening van verkoper uitgevoerd.
- Verkennend bodemonderzoeksrapport is via ons kantoor op te vragen.
- Bestemmingsplaninformatie is bij deze brochure bijgevoegd.
- Wij adviseren u om uw (bouw)plannen vooraf te bespreken met de Gemeente Reusel-de Mierden.

Kortom: de ideale mogelijkheid voor het bouwen van uw droomwoning!
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 109.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Perceeloppervlakte 390 m² Kadasteroppervlakte 390 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hooge en Lage Mierde Sectie H Perceelnummer 2060 Oppervlakte 390 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Roobeemd kavel 6, 5094 AD Lage Mierde

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.