Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ree 103 in Veldhoven 5509 RC

Ree 103

5509 RC Veldhoven
Vraagprijs € 319.000,- k.k.
Nieuw

Omschrijving

"Onze woning ligt in een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand liggen het winkelcentrum, het park en de oprit naar de N2. Er zijn diverse speeltuinen en basisschool Dick Bruna ligt op loopafstand. Kortom, een ontzettend fijne woning in een jonge wijk. Het hofje is ideaal voor de kinderen die zo de deur uitlopen om met hun buurtgenootjes te spelen." aldus de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2009 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

English translation below
"Onze woning ligt in een kindvriendelijke wijk met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand liggen het winkelcentrum, het park en de oprit naar de N2. Er zijn diverse speeltuinen en basisschool Dick Bruna ligt op loopafstand. Kortom, een ontzettend fijne woning in een jonge wijk. Het hofje is ideaal voor de kinderen die zo de deur uitlopen om met hun buurtgenootjes te spelen." aldus de verkoper.

Deze instapklare en keurig afgewerkte hofwoning (tussenwoning) is onder moderne architectuur ontworpen en beschikt over een tuingerichte woonkamer met luxe open keuken, drie ruime slaapkamers, moderne badkamer en toiletruimte op de 1e verdieping en een ruime zolder(slaap)kamer. De verzorgde achtertuin met een berging is op het zuidoosten gelegen.

De woning is rustig gelegen in plan De Mirre, aan de rand van de wijk De Kelen met voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, recreatie (voetbal- en tennisclub) en een speeltuin in de nabije omgeving. Op korte afstand ligt landschapspark Meerland met volop fiets- en wandelmogelijkheden en ASML, High Tech Campus en MMC zijn uitstekend bereikbaar.

Indeling:

Begane grond:

Via het eigen terras bereikt u de entree van de woning. In de entreehal bevinden zich de meterkast (met 9 groepen, 3 aardlekschakelaars en glasvezelaansluiting) met garderobekast en de in moderne kleurstelling betegelde toiletruimte met een wandcloset en fonteintje.

De gezellige en tuingerichte woonkamer is ruim opgezet, doordat vanuit de bouw de indeling van de begane grond aangepast is. Hierdoor vallen de aanwezige, praktische trapkast (met vloerverwarmingunit) en de trapopgang naar de 1e verdieping in de woonkamer, maar heeft de woonkamer meer ruimte dan bij de originele indeling. De woonkamer is afgewerkt met een lichte tegelvloer met structuurverf wanden en een stucwerk plafond. De grote raampartij aan de achterzijde zorgt voor de benodigde lichtinval en een optimaal tuincontact. Via dubbele openslaande deuren is de achtertuin direct te bereiken.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, welke aan de voorzijde van het huis is gelegen. Dubbele openslaande deuren bieden vanuit hier toegang tot het terras aan de voorzijde van de woning. De keuken is op dezelfde wijze uitgevoerd en is uitgerust met een luxe en eveneens moderne inrichting in twee wandopstellingen. Aan één zijde voorzien van een granieten aanrechtblad en met hoogglans witte kasten en een 1½ spoelbak, 5-pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, combi oven, vaatwasmachine en een koel-/vriescombinatie.

Eerste verdieping:

De overloop met laminaatvloer biedt toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en een separate, volledig betegelde toiletruimte met fonteintje.

Slaapkamer 1 (ouderslaapkamer), circa 15 m², is over de volle breedte van de woning aan de voorzijde gelegen en heeft een grote raampartij met een tweetal schuifdeuren en een Frans balkon. Hierdoor geniet deze kamer zeer veel lichtinval. Deze slaapkamer is uitgevoerd met een laminaatvloer met structuurverf wanden en een stucwerk plafond.

Slaapkamer 2, circa 10 m², is aan de achterzijde gelegen en op dezelfde wijze afgewerkt als de ouderslaapkamer.

Slaapkamer 3, circa 7 m², is tevens aan de achterzijde gelegen en ook voorzien van een laminaatvloer met stucwerk wanden en plafond. Deze kamer bevat een inbouwkast.

De volledig betegelde badkamer betreft eveneens een modern geheel en is uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan en een inloopdouche met thermostaatkraan, glaswand en regendouche met massagestralers. Verder beschikt de badkamer over een badmeubel met wastafel en onderlades.

Tweede verdieping:

Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevinden zich een ruime zolder(slaap)kamer en een was-/c.v.-ruimte.

De zolderkamer, ideaal als extra slaapkamer of werkkamer bevat een schuifdeur naar een Frans balkon en is voorzien van een grote, hoge kastenwand met ingebouwde verlichting. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer en de ruimte is zeer geschikt voor het plaatsen van een 2-persoons bed. Aan de achterzijde van de zolder zijn bergmogelijkheden onder de kapschuinte aanwezig en met het plaatsen van een dakkapel kan hier zelfs nog een extra kamer gerealiseerd worden.

In de was-/c.v.-ruimte bevinden zich de aansluitingen voor de wasapparatuur, de c.v.-combiketel en mechanische ventilatie unit (WTW).

Exterieur

De verzorgde achtertuin, welke gelegen is op het zuidoosten, is voorzien van sierbestrating met een gazon. Achterin de tuin staat de houten berging met elektra. De tuin wordt omsloten door een houten erfafscheiding. Voor het huis ligt een houten vlonderterras.

Algemeen

- Bouwjaar woonhuis 2009
- Inhoud woonhuis circa 453 m³
- Perceeloppervlakte 124 m²
- Het woonhuis is voorzien van optimale dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
- Het woonhuis is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ isolerende beglazing.
- Verwarming en warmwatervoorziening via een Intergas c.v. combiketel, bouwjaar 2008 met vloerverwarming op zowel de begane grond als de verdiepingen.
- Alle verdiepingsvloeren zijn uitgevoerd in beton.
- De gehele benedenverdieping is voorzien van een fraaie lichte tegelvloer.
- Het woonhuis is voorzien van een mechanische ventilatieunit met warmteterugwinning (WTW) (J.E. Storkair, bouwjaar 2008)
- De woningen in deze hof zijn opgezet in een waaierstructuur met een V-vormig binnenhof met gemeenschappelijk groen voor de deur en zorgen voor een bijzondere woonbeleving! Beeldbepalend zijn de hoge opgaande daken met grote oversteek en beschutte veranda’s.
- De woning is rustig gelegen in plan De Mirre, aan de rand van de wijk De Kelen met voorzieningen zoals een basisschool, supermarkt, recreatie (voetbal- en tennisclub) en een speeltuin in de nabije omgeving. Op korte afstand ligt landschapspark Meerland met volop fiets- en wandelmogelijkheden en ASML, High Tech Campus en MMC zijn uitstekend bereikbaar.
"Our house is located in a child friendly neighborhood with many facilities nearby. A short distance away are the shopping center, the park and the driveway to the N2.There are several playgrounds and primary school Dick Bruna is within walking distance. In short, a very nice house in a young neighborhood. The courtyard is ideal for the children who walk out the door to play with their neighbors. " according to the seller.

This ready to move in and neatly finished court house (house) is designed under modern architecture and has a garden-oriented living room with luxurious open kitchen, three bedrooms, modern bathroom and toilet on the 1st floor and a spacious attic (bed) room. The well-kept back garden with a storage room is located on the southeast.

The house is quietly located in plan De Mirre, on the edge of the district De Kelen with facilities such as a primary school, supermarket, recreation (football and tennis club) and a playground in the vicinity. At a short distance you can find the Meerland landscape park with plenty of cycling and walking opportunities and ASML, High Tech Campus and MMC are easily accessible.

Layout:

Ground floor:

Through the private terrace you reach the entrance of the house. In the entrance hall you will find the meter cupboard (with 9 groups, 3 earth leakage switches and fiber optic connection) with wardrobe and the modern bathroom with toilet and a wall closet.

The cozy and garden-oriented living room is spacious, because from the construction the layout of the ground floor is adjusted. As a result, the existing, practical stair case (with underfloor heating unit) and the staircase entrance to the first floor in the living room, but the living room has more space than with the original layout. The living room is finished with a light tiled floor with textured paint walls and a stucco ceiling. The large windows at the rear provide the necessary light and optimal garden contact. The backyard can be reached directly via double French doors.

The living room is in open connection with the kitchen, which is located at the front of the house. Double French doors provide access to the terrace at the front of the house from here. The kitchen is designed in the same way and is equipped with a luxurious and modern interior in two wall configurations. On one side with a granite worktop and with high gloss white cabinets and a 1½ sink, 5-burner gas hob, stainless steel hood, combi oven, dishwasher and fridge / freezer.

First floor:

The landing with laminate floor provides access to three bedrooms, the bathroom and a separate, fully tiled bathroom with fountain.

Bedroom 1 (master bedroom), approximately 15 m², is located across the full width of the house at the front and has a large window with two sliding doors and a French balcony. This gives this room a lot of light. This bedroom is equipped with a laminate floor with textured paint walls and a stucco ceiling.

Bedroom 2, approximately 10 m², is located at the rear and finished in the same way as the master bedroom.

Bedroom 3, approximately 7 m², is also located at the rear and also has a laminate floor with stucco walls and ceiling. This room contains a built-in wardrobe.

The fully tiled bathroom is also a modern whole and is equipped with a bath with thermostat and a walk-in shower with thermostat, glass wall and rain shower with massage radiators. Furthermore, the bathroom has a vanity unit with sink and under drawers.

Second floor:

The second floor can be reached via a staircase. Here are a spacious attic (bed) room and a laundry / c.v. room.

The attic room, ideal as an extra bedroom or study room, has a sliding door to a French balcony and is equipped with a large, high cupboard wall with built-in lighting. On the floor is a neat laminate floor and the space is very suitable for placing a 2-person bed. At the back of the attic there are mountain options under the roof slope and with the installation of a dormer window an extra room can be realized here.

In the washing / c.f. space are the connections for the washing equipment, the cf.-combi boiler and mechanical ventilation unit (WTW).

Exterior

The well-kept back garden, which is located on the southeast, has ornamental pavement with a lawn. In the back of the garden is the wooden shed with electricity. The garden is surrounded by a wooden yard partition. In front of the house is a wooden deck terrace.

General

- Year of construction 2009 house
- Content of the house approx. 453 m³
- Plot area 124 m²
- The house is equipped with optimal roof, cavity wall and floor insulation.
- The house is fully equipped with hardwood frames with HR ++ insulating glazing.
- Heating and hot water supply via an Intergas c.v. combi boiler, year 2008 with underfloor heating on both the ground floor and the floors.
- All floor floors are made of concrete.
- The entire ground floor has a beautiful light tiled floor.
- The house is equipped with a mechanical ventilation unit with heat recovery (WTW) (J.E. Storkair, construction year 2008)
- The houses in this courtyard are set up in a fan structure with a V-shaped courtyard with common green in front of the door and provide a special living experience! The high ascending roofs with large crossing and sheltered verandas are decisive.
- The house is quietly located in plan De Mirre, on the edge of the district De Kelen with facilities such as a primary school, supermarket, recreation (football and tennis club) and a playground in the vicinity. At a short distance you can find the Meerland landscape park with plenty of cycling and walking opportunities and ASML, High Tech Campus and MMC are easily accessible.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 319.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Repeterend permanent Kenmerken hofjeswoning Bouwjaar 2009 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 130 m² Perceeloppervlakte 124 m² Inhoud 453 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een zolder Energie Energieklasse A Energie einddatum 04-02-2029 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel, Vloerverwarming geheel C.V.-Ketel Intergas (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 45 m² (9.0 m bij 5.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin normaal Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak lessenaardak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Frans balkon, Balansventilatie Kadastrale gegevens Gemeente Veldhoven Sectie F Perceelnummer 2356 Oppervlakte 124 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Ree 103, 5509 RC Veldhoven

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.