Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Aankoop

Een huis kopen in de Kempen met aankoopbegeleiding

Wil jij een huis kopen in de Kempen, maar wel graag op een slimme manier? Doe je voordeel met onze ervaring als aankoopmakelaar in de Kempen!

We nemen de leiding in jouw zoektocht, staan met minder emotie in het proces en zijn meester in onderhandelen. We tackelen juridische aspecten, houden je dankzij onze objectieve blik op de rails en sluiten samen de beste deal. Zo wordt een huis kopen in de Kempen een succesvol avontuur!   

Jouw zoekopdracht voor een huis kopen in de Kempen.
Hebben we een huis op het oog, dan is het (helaas) nog niet van jou. First: coffee en een bod uitbrengen. Waar wij in het voortraject al een belangrijke rol speelden, komt onze kennis en expertise nu helemáál tot z’n recht. Bestemmingsplannen en kadastraal gedoe rondom een huis kopen in de Kempen; wij gaan er goed op. Dankzij onze jarenlange ervaring in onderhandelen, sta je met ons aan je zijde sterker dan ooit.

Je partner in crime bij een huis kopen in de Kempen
Naar wens stellen we de koopakte op of controleren de akte van de notaris of verkopend makelaar. Op de grote dag inspecteren we samen met jou de woning en gaan we eventueel mee naar de notaris. Ook na het zetten van je handtekening, kun je met al je vragen bij ons terecht. Kortom, wil jij een huis kopen in de Kempen? Met een van de aankoopmakelaars van Box Makelaardij vind je niet alleen je droomhuis, maar sta je straks nog vierkant achter je beslissing ook!

Contact

Neem contact met ons op

0497 36 91 93 info@boxmakelaardij.nl

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*