Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verkoop

Je huis verkopen in de Kempen met Box Makelaardij

Wil jij je huis verkopen in de Kempen? Met Box Makelaardij wordt het één groot succes.

Samen hebben we dezelfde missie: een optimale verkoop van jouw woning. Als huizenmarktspecialist van de Kempen hebben we alle kennis en kunde in huis om jou volledig te ontzorgen en de best mogelijke deal te sluiten. We werken met korte lijnen en een vast contactpersoon, waardoor we snel kunnen schakelen. Geloof ons: dit wil je meemaken.

Je huis verkopen in de Kempen: een optimale presentatie van je woning
Elke woning is uniek, dus je huis verkopen in de Kempen vereist een specifieke verkoopstrategie. Voordat er een te-koop-bord in de tuin komt, nodigen we onszelf daarom van harte uit bij jou thuis. Zo kun jij ons alle hoeken van de kamers laten zien en stellen we na een goed gesprek de vraagprijs vast. Met behulp van professionele foto’s en sterke teksten, creëren we een optimale presentatie van je woning en halen we het maximale uit onze beschikbare kanalen.

Je huis verkopen in de Kempen: jouw woning optimaal onder de aandacht
Om te beginnen laten we je woning schitteren op onze Facebook pagina met ruim 4000 volgers. Daarna knallen we ‘m op Funda en onze eigen website. Zo weten we zowel online als offline de markt te bereiken en de beste koper te vinden. Eén ding is zeker: we laten pas los als de beste deal is gesloten en de sleutel is overhandigd. Wil jij je huis verkopen in de Kempen? Box Makelaardij kan niet wachten om samen het avontuur aan te gaan!

Contact

Verkoopreis

Onze werkwijze

Oriënterend verkoop gesprek

Stap 1

Verkoopklaar maken van de woning

Stap 2

Woning onder de aandacht brengen

Stap 3

Onderhandelen met potentiële koper

Stap 4

Overeenkomst opstellen & afronden

Stap 5

Eindinspectie & overdracht notaris

Stap 6

Contact

Neem contact met ons op

0497 36 91 93 info@boxmakelaardij.nl

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*