Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Verhuur

Je huis verhuren in de Kempen met hulp van Box Makelaardij

Wil jij je huis verhuren in de Kempen? Box Makelaardij maakt het makkelijker. Om te beginnen helpen we je met het bepalen van de huurprijs.

Daarna creëren we met behulp van professionele foto’s en sterke teksten een optimale presentatie van je woning. Via een aantal prominente websites brengen we je huis onder de aandacht bij potentiële huurders. Uiteraard presenteren we je woning ook tussen ons eigen huuraanbod. Vervolgens stellen we alles in het werk om potentiele huurders op professionele wijze te selecteren en ze uitgebreid te checken.

Je huis verhuren in de Kempen: wij strikken de beste kandidaat

Dankzij onze ruime ervaring en brede kennis, weten we de meest geschikte kandidaten te strikken. Hebben we beet? Dan laten we jullie graag kennismaken. Aan jou de keus met wie je in zee gaat. Zo helpen we je aan een betrouwbare huurder en vergroten we de kans op een succesvol huuravontuur! Wil jij je huis verhuren in de Kempen? Neem gerust contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor in Bladel voor vrijblijvend advies over de verhuur van je woning.

Contact

Neem contact met ons op

0497 36 91 93 info@boxmakelaardij.nl

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*