Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Waardebepaling

Een gratis waardebepaling

Met een waardebepaling schatten we de marktwaarde van jouw woning. Zo weet je waar je aan toe bent, en kun je gerichte keuzes maken.

Verhuisplannen?! Dan wil je natuurlijk weten wat je huis waard is! Box Makelaardij komt graag bij je langs voor een gratis waardebepaling van je woning. Met een waardebepaling schatten we de marktwaarde van jouw woning. Zo weet je waar je aan toe bent, en kun je gerichte keuzes maken.

Klik hier voor een gratis waardebepaling

Een realistische gratis waardebepaling
Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we specialist in de Kempense woningmarkt. De waarde van je woning, bepalen we aan de hand van verschillende factoren. Zo kijken we naar de staat en ligging van de woning, de actuele huizenmarkt, maar ook naar vergelijkbare transacties. Op basis daarvan geven we jou een realistische gratis waardebepaling.

Wat is het verschil tussen een taxatie en een gratis waardebepaling?
Een waardebepaling is een realistische schatting en een taxatie is een officiële en erkende vaststelling van de marktwaarde van je woning. Een gratis waardebepaling in de Kempen wordt door Box Makelaardij net zo zorgvuldig uitgevoerd als een gevalideerde taxatie.

Contact

Neem contact met ons op

0497 36 91 93 info@boxmakelaardij.nl

"*" geeft vereiste velden aan

*
*
*
*