Mijn favorieten

Aankoop

Het kopen van een huis is vaak enorm leuk en spannend, maar kent ook vele risico's. Kent u de bouwkundige staat? Kent u de juridische risico's, onderhandeld u dagelijks? Dat het makelaars vak echt een vak is, wordt nog wel eens onderschat. Vaak denkt een particulier kosten te besparen om zelf de aankoop te doen zonder begeleiding. Echter vele problemen komen vaak pas na de overdracht, soms zelfs in de loop der jaren naar voren. Wij helpen u om deze problemen voor te zijn en weten waar u recht op heeft als koper en als verkoper. Daarnaast behartigen we uw belangen bij een onderhandeling en overdracht.
  
Op internet een huis, voor een bepaalde vraagprijs, zoeken kan iedereen.
Maar juist de begeleiding en de kennis over de ligging, de naaste omgeving is zo belangrijk. Het uitzicht, de bereikbaarheid, de sfeer, de zonligging, de mogelijkheden tot aan- of uitbouw etc.
 
Samen met u bezichtigen we de woningen die het meest aan uw persoonlijke eisen beantwoorden. Is het huis van uw dromen eenmaal gevonden, dan zijn we u in de koopfase natuurlijk van dienst met alle mogelijke ondersteuning.
 
In nauw overleg met u voeren we de onderhandelingen. Maar we bekijken bijvoorbeeld ook het bestemmingsplan en de kadastrale kenmerken. En desgewenst stellen we de koopakte op of controleren we de akte die door de notaris of verkopend makelaar wordt opgemaakt. Op de dag van transport inspecteren we samen met u de woning en gaan we met u naar de notaris.
En ook daarna kunt u uiteraard met al uw vragen bij ons terecht.
 
Interesse?
Bent u geïnteresseerd in de aankoop van uw woning via Box Makelaardij? Bel ons voor een afspraak op 0497-369193.





 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring