Mijn favorieten

Onze medewerkers

Box Makelaardij

Kees Box
Kees Box
Kees woont in Bladel. Hij is een gedreven beëdigd NVM Makelaar-Taxateur en runt al ruim 18 jaar zelfstandig zijn eigen kantoor aan de Markt. Kees is goed bekend in de gehele Kempen op zowel het gebied van de woningmakelaardij als het bedrijfs onroerend goed.
Ronald Geraerts
Ronald Geraerts
Ronald is geboren en nog steeds woonachtig in Hapert en is sinds 2002 actief in de makelaardij. Sinds juni 2008 werkt hij als NVM register makelaar-taxateur bij Box Makelaardij. Zijn werkzaamheden bestaan uit aan- en verkoop, huur en verhuur alsook taxaties van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed in de gehele regio.
Robbert Diender
Robbert Diender
Robbert is een geboren en getogen Kempenaar en zijn gehele leven al woonachtig in Hapert. Hij is dus zeer bekend met de gehele Kempen. Na afronding van zijn HBO Makelaardij studie is hij medio 2000 gaan werken in de makelaardij bij een gerenommeerd NVM kantoor in de regio Hilvarenbeek. Sinds 2005 is hij werkzaam bij Box Makelaardij. "Ik hou me vooral bezig met de aan- en met name verkoop, huur en verhuur van bestaande woningen en nieuwbouw in de omgeving."
Stef Vennix
Stef Vennix
Stef is woonachtig in Eersel en is de spil van het bedrijf, gedurende het complete proces een belangrijk aanspreekpunt. “Ik vorm het eerste aanspreekpunt voor klanten en biedt administratieve ondersteuning vanaf het eerste contact tot en met de definitieve afwikkeling.”
Marloes Box- Schepens
Marloes Box- Schepens
Marloes is het aanspreekpunt voor hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken. Tevens verzorgt ze de financiële administratie en zorgt voor kantoorondersteuning.